English | Romana
Utilizator:
Parola:
 Probleme la login?
  • Am uitat sau vreau sa schimb Parola!
  • Vreau sa ma inregistrez!
  • Comentarii utilizatori
  • Contact
  •  
    Ai nevoie de ajutor?
    Ai nevoie sa-ti reincarci contul de prepay?
    Al tau sau al unei alte persoane apropiate?
    Nu ai timp sa pleci de la birou?
    Nu vrei sa pleci din fata calculatorului?
    Atunci ai ajuns exact unde trebuie!
     
    Plati securizate
    Datele furnizate pentru efectuarea platii nu sunt introduse pe magazinul nostru online, ci pe paginile securizate ale procesatorului PAYU.
             
     
    3D secure
    Plata pentru produsele achizitionate se poate face doar online cu carduri acceptate la plata pe Internet. Tranzactiile beneficiaza de securitatea oferita de protocolul 3DSecure. Acest protocol a fost dezvoltat in colaborare de catre VISA si MasterCard si presupune inregistrarea fiecarui detinator de card prin atribuire unui cod de autorizare a fiecarei tranzactii online. Acest cod va fi cerut cumparatorului de catre sistemele Verified by VISA sau MasterCard SecureCode in momentul in care plaseaza o comanda.

    e-prepay.ro - Politica de confidentialitate

    EPS DISTRIBUTION GRUP S.R.L., denumita in cele ce urmeaza si EPS , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.e-prepay.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

    Utilizarea  websiteului www.e-prepay.ro  de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

    EPS poate modifica si actualiza in orice moment continutul website-ului www.e-prepay.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

    In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.


    Definitii

    1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
    2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
    3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
    4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
    5. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
    6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
    7. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
    8. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
    9. date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
    10. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

    Colectarea de date cu caracter personal

       Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private īn sectorul comunicatiilor electronice SC EPS DISTRIBUTION GRUP SRL are obligatia de a administra īn conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele colectate cu scopul realizarii serviciilor de comunicatii electronice sunt necesare EPS DISTRIBUTION GRUP pentru a acorda aceste servicii.
       Formularul de inregistrare ce trebuie completat pe site-ul www.e-prepay.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta (email, numar de telefon).

    Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
    • pentru a va putea contacta in situatia in care intervine o problema cu comanda plasata pe magazinul nostru on-line;
    • pentru a va putea informa in timp util referitor la unele din promotiile noastre;
    • pentru a va factura serviciile prestate;
    • pentru a asigura securitatea tranzactiei

    Informatiile īnregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul EPS DISTRIBUTION GRUP si nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@e-prepay.ro. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate īn strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cāt mai curānd posibil.

    Observatie:
    -orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, īn mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale īn scopuri de marketing direct.


    Securitatea datelor colectate

    EPS indeplineste toate normele de  securitate si aplica politici clare in raport cu salariatii sai in vederea protejarii datelor cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

    Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate intr-un Data Center perfect securizat., iar structura hardware si software utilizata de catre solutia EPS, este periodic evaluata in vederea respectarii normelor de  securitate.


    Termeni si conditii de utilizare

    Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.


    Legislatie

    Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul EPS Distribution Grup. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul EPS DISTRIBUTION GRUP .


    Contact

    EPS DISTRIBUTION GRUP
    Calea Plevnei nr. 53, et. 6
    Sector 1, Bucuresti, Romania
    Tel: +(40)741.22.22.94
    Email:
    contact@e-prepay.ro
    RC: J40/6645/2001; C.U.I.: 14045819 atribut fiscal R;
    Cont: RO88BTRL04301202E28141XX
    Ultima actualizare: 3 aprilie 2017.

     


    Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" "Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

    "CRESTEREA EFICIENTEI SI COMPETITIVITATII EPS DISTRIBUTION GRUP S.R.L. PRIN INTEGRAREA SI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC MODERN DE TIP ERP"
    Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

    "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

    "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"

    Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" "Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

    "EFICIENTIZAREA SI OPTIMIZAREA PROCESELOR DIN CADRUL EPS DISTRIBUTION GRUP S.R.L. PRIN IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC DE TRANZACTIONARE ELECTRONICA SECURIZATA PENTRU REINCARCAREA DIRECTA A CARTELELOR DE SERVICII PREPLATITE"
    Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

    "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

    "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"
    Home  •  Contact  •  Cum sa devin distribuitor al EPS  •  Solutionare litigii
    www.anpc.gov.ro
    Copyright (c) 2005 - 2017. EPS Distribution Grup. All rights reserved.