English | Romana
Utilizator:
Parola:
 Probleme la login?
 • Am uitat sau vreau sa schimb Parola!
 • Vreau sa ma inregistrez!
 • Comentarii utilizatori
 • Contact
 •  
  Ai nevoie de ajutor?
  Ai nevoie sa-ti reincarci contul de prepay?
  Al tau sau al unei alte persoane apropiate?
  Nu ai timp sa pleci de la birou?
  Nu vrei sa pleci din fata calculatorului?
  Atunci ai ajuns exact unde trebuie!
   
  Plati securizate
  Datele furnizate pentru efectuarea platii nu sunt introduse pe magazinul nostru online, ci pe paginile securizate ale procesatorului PAYU.
           
   
  3D secure
  Plata pentru produsele achizitionate se poate face doar online cu carduri acceptate la plata pe Internet. Tranzactiile beneficiaza de securitatea oferita de protocolul 3DSecure. Acest protocol a fost dezvoltat in colaborare de catre VISA si MasterCard si presupune inregistrarea fiecarui detinator de card prin atribuire unui cod de autorizare a fiecarei tranzactii online. Acest cod va fi cerut cumparatorului de catre sistemele Verified by VISA sau MasterCard SecureCode in momentul in care plaseaza o comanda.

  Termeni si Conditii  Vanzatorul
  Vanzatorul este compania EPS Distribution Grup, numita in continuare EPS. Datele companiei sunt actulizate permanent si se gasesc la informatii de contact.

  Obligatiile Vanzatorului
  EPS se obliga sa livreze pinurile comandate in contul e-prepay al clientului imediat ce plata acestuia a fost acceptata.
  EPS se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor furnizate de catre client.
  EPS se obliga sa livreze produsele comandate la termenul stabilit. In cazul unor intarzieri independente de vointa sa, si datorate unor terte companii, EPS se obliga sa furnizeze clientulului in termenul cel mai scurt posibil informatiile legate de aceste intarzieri.

  Cumparatorul
  Este obligat sa furnizeze informatii complete si corecte despre compania sa, sau in cazul clientilor privati, despre ei.
  Odata furnizate informatiile, cumparatorul poate plasa comenzi. Pentru comenzile plasate, cumparatorul are datoria sa achite pretul produselor prin sistemul de plati online cu carti de credit acceptate la plata pe Internet.

  Confidentialitate
  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. EPS se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si EPS.

  Modalitati de Plata
  Sunt acceptate la plata carduri bancare de debit, debit cu overdraft sau de credit emise sub sigla MasterCard (incluzand Maestro), VISA (incluzand VISA Electron).
  Fiind un eComerciant certificat in programele MasterCard SecureCode sau Verified by VISA, beneficiati de protectia oferita de sistemul 3D Secure. Prin autentificarea separata a posesorului de card, tranzactiile in sistemul 3D Secure sunt asimilate celor de retragere de numerar de la ATM.

  Aria de Vanzari
  EPS poate asigura vanzarea si livararea pe tot teritoriul Romaniei.

  Termeni Legali
  EPS isi desfasoara activitatea conform legilor si normelor in vigoare in Romania. Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila. In situatia in care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi rezolvate conform legilor de pe teritoriul Romaniei.


  Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" "Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

  "CRESTEREA EFICIENTEI SI COMPETITIVITATII EPS DISTRIBUTION GRUP S.R.L. PRIN INTEGRAREA SI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC MODERN DE TIP ERP"
  Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

  "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

  "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"

  Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" "Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

  "EFICIENTIZAREA SI OPTIMIZAREA PROCESELOR DIN CADRUL EPS DISTRIBUTION GRUP S.R.L. PRIN IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC DE TRANZACTIONARE ELECTRONICA SECURIZATA PENTRU REINCARCAREA DIRECTA A CARTELELOR DE SERVICII PREPLATITE"
  Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

  "Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

  "Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"
  Home  •  Contact  •  Cum sa devin distribuitor al EPS  •  Solutionare litigii
  www.anpc.gov.ro
  Copyright (c) 2005 - 2017. EPS Distribution Grup. All rights reserved.